петък, 4 март 2016 г.

Градинската барака

Всички, които имат дворно място  много добре знаят, колко е необходимо  да съхраняваш градинските сечива, саксии, почвен субстрат и всичко онова, което ни е необходимо в ежедневното поддържане на градината,  на удобно място.  Мазето и гаража  в повечето случаи не са най-удобните места за това, но много често прибягваме до тях, защото не сме  изградили удобна  градинска  къщичка. 





Популярната  барака, но не  полуразрушено, неподдържано нещо, в което в пълен безпорядък са  прибрани  непотребни  вещи, наред с  използваните градински инструменти.  Какво по-добро от това да имаш в градината  удобно и красиво място,  в което да прибираш всички сечива и необходими за градинската работа  принадлежности.  Според  размерите на двора и възможностите,  то може да бъде  с размерите на шкаф, долепен до стената на къщата или гаража или самостоятелна  градинска къща в задния край на двора.  Може да бъде с метална или дървена конструкция.



 На пазара  се предлагат и двата варианта с площ  от 2 кв.м.  до много по-големи и многофункционални градински къщички, в които освен, че може да съберете всички инструменти, ще имате място и за градинската количка, пръскачки, косачката,  кът за съхранение на саксии, градинска декорация, както и обособено място за работа.  Тези, които имат достатъчно време и са  сръчни могат  да измайсторят и сами  своя къщичка за инструменти.  Добре поддържана, тя може да бъде освен удобство и украса за вашата градина.  




Желание и малко изобретателност са необходими , за да намерите най-подходящото място на  всеки един инструмент и да си създадете удобни условия, дори в неблагоприятно време да  свършвате  някоя и друга градинска работа. 





Доброто организиране на   пространството е от съществено значение, за да може безпроблемно, независимо от  големината  и да  достигате до всяка вещ и да разполагате  по всяко време с всичко, което ви е необходимо. За красивата градина са ви трябват много разнообразни  инструменти, пособия, декорации, а на тях им е необходимо добро място за съхранение. Осигурете им го.





Няма коментари:

Публикуване на коментар