сряда, 30 септември 2015 г.

Сватба в стил винтидж

Vintage-стилът е особено популярен в сватбените тържества в последните години. Това е съвсем оправдано, защото този стил носи толкова   нежност, носталгия, романтика,  лекота.  В последните  няколко години този стил навлиза смело в облеклото, интериор и в сватбените тържества естествено. Все по-често младите, романтични булки  мечтаят за сватбено тържество, което да носи  аромата на отминалото  време, красотата на старинните предмети.  Уморени от високо-технологичното си съвремие все по-често се нуждаем да се  пренесем назад,  когато темпото е било по-спокойно, материалите естествени, а взаимоотношенията по-изтънчени.
Идеите за сватбено тържество, издържано в този стил   са много, дори безброй и затова, когато тази красива млада жена дойде при нас  с желанието да направим сватбеното им  тържество в стил винтидж се захванахме с особена радост и вдъхновение.






 От  стъклени бурканчета и  бутилки, от консервни метални кутии с помощта  на  различни дантелки, връвчици  и рафия се появиха   вазите за цветята. В декорацията предвидихме  клетки за птици, перли и пеперуди. По  предложение на  младоженката, осъществихме и една много мила идея да подредим  стари снимки от сватбените тържества на  две поколения назад в семействата на двамата младоженци.


Поради голямата височина на залата окачихме клетките за птици да висят от тавана

Пеперудите накацаха по леките пердета на прозорците


Цветята както е обичайно за стила са рози, лизиантис, гипсофил, хидрангея. Голи клони с исландски лишей подсилват  естественото ретро излъчване


Градината бе мястото за посрещане на гостите и съответно се разположи и бара със сладкиши






Няма коментари:

Публикуване на коментар