събота, 13 октомври 2018 г.

Кошница с есенни цветя

Есента е богата. Есента е красива и много колоритна. Да пренесем тази красота у дома е толкова лесно. Кошница с две саксии с  калуна в бяло и розово  и едно хебе - растения, които се чувстват прекрасно навън през есента и зимата заедно с няколко ябълки са лесна  есенно-зимна декорация.

 


Подбрали сме кошница с найлонов протектор за влага и три растения, които  са  типични за  есента с привлекателния си цъфтеж  калуни и вечнозеленото хебе. Те не са засадени в кошницата, а са вместени саксиите. По-ниските температури позволяват да бъдат не така често поливани. Тези растения през пролетта и лятото продължават да изглеждат добре, като се нуждаят от достатъчно поливане и шарена сянка. След зимата саксиите могат да бъдат засадени в градината или в по-големи контейнери. Те са многогодишни растения подходящи за  каменна градина, за бордюр или за контейнери.


Добавили сме няколко ябълки, за да отразим и плодородието и щедростта на  есента.


Тази есенна украса е подходяща  за външната  маса и мястото за седене на верандата, както и пред прозореца. За много малко средства в рамките на 10-12 лв. и време в рамките на  10-15 мин. ще ви даде възможност  да създадете  малко повече уют  и  настроение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар