вторник, 26 септември 2017 г.

Консервните кутии в декорацията

Консервните кутии не като отпадък, а като елемент от декорацията. На пръв поглед е странно, но това е пример за постигане на добър декоративен ефект с минимални средства. Когато особено са ни необходими много  като количество декоративни елементи  с функцията на контейнер за цветя или вазички  добре декорираните консервни кутии  са незаменими. За да ги превърнем от вече станала безполезна вещ в ефектен декоративен елемент не трябва много. Въже, рафия,  конопена лента, дантела, декоративни ленти, копчета, дървени пръчки, бои, всичко може да ни свърши работа. В резултат на  няколкоминутна работа  имаме  вазичка, фенер, моливник, саксийка и още нещо, според въображението.



Колкото и семпло да изглежда  този вид декорация, тя намира приложение и при сватбените тържества, особено  в тези в стил винтидж и рустик.






Подобна декорация можем да изработим  и да има успех за всеки един празник и празнична декорация






Освен за  саксии и вазички от  тенекиените кутии с различни  размери, могат да се получат и много други декоративни предмети за дома и градината





Забавно занимание или практично  решение на  задача за декорация или  функционално решение, рециклирането на консервни кутии  винаги върши  работа. Още няколко  снимки и за абсолютно  лесните  техники  за превръщането от кутия в красива и функционална вещ.

   







Няма коментари:

Публикуване на коментар