сряда, 22 юни 2016 г.

Украса на градинското парти

През лятото животът е изнесен почти изцяло навън. Хранене, почивка, четене, а понякога и ленива следобедна дрямка. Навън, на открито се посрещат и празниците и срещите с приятели. За да направим тези празненства вълнуващи, незабравими,  е необходимо малко старание, за да бъде обстановката около нас  красива и предразполагаща.


Партито можем да  организираме почти спонтанно за едно късно следобедно неделно бърбекю, а може и да го подготвяме дни наред за  специална дата и повод. Особено за детските празненства - градинското парти е може би най-добра идея. Свободата на  откритото пространство, възможността за  детски съоръжения - пързалки, люлки батут, катерушки. Интересната и подходяща за ситуацията и повода украса  ще допринесат съществено за добрата атмосфера. Балони, хартиени гирлянди, хартиени фенери, соларни гирлянди от светлини, факли и  фенери / за вечерно парти/. Все по-голям е избора на готови украси за  едно градинско парти. Подбирането на тези, които  биха били  най-удачни  за конкретните условия и повод, както и   съчетаването им  с вкус и въображение  е залог за добри резултати.

 

 

 

 

Според вашето въображение, изобретателност и артистичност може да направите „от нищо нещо“





Още по-забавен и  ефектен може да бъде резултата от  украса, която ще изработим самите ние или ще възложим направата и на въображението на децата. Красиви покривки в пъстри цветове,  хармониращи салфетки,  съдове и прибори за еднократна употреба, всичко това подбрано и съчетано, така че да се получи свежа  комбинация, подчинена  една тема  винаги дава добри резултати. Неизбежно допълнение са много цветя, но аранжирани   не традиционно. Използват се  плодове за вази - диня, пъпеш, ананас, могат да бъдат включени и сезонните плодове в цветните аранжировки. Бутилки и буркани се пълнят с градински или цветя от ливадата в задния двор. Фриволност, лекота, свобода  трябва да носи  цветната украса. В горещите летни дни една поцинкована кофа пълна с лед, надуваемото детско басейнче или градинската количка / в зависимост от количеството/  могат да изпълняват ролята на мокрия бар - просто, ефектно и практично решение.  Подходящата украса,  ефектно поднесената храна ще направят всяко парти впечатляващо и неповторимо. Надявам се снимките подбрани от Pinterest  да ви дадат   добри идеи  и вдъхновение за вашето градинско парти.






Когато продължава събирането и след залеза на слънцето трябва да помислим за допълнително осветление със свещи, факли,  фенери. Те придават допълнителна атмосфера на романтичност и празничност. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар